© Elazığ Günebakış Gazetesi

Tuncelili Senem 'Elite Model of Turkey' Yarışmasında Ödül Aldı

Tuncelili Senem 'Elite Model of Turkey' Yarışmasında Ödül Aldı

Tuncelili annenin Güzellik uzmanı kızı Senem, modellik dünyasının prestijli yarışmalarından biri olan Elite Model of Turkey’de  “Charm” ödülüne layık görüldü.

İzmir’de yaşayan 20 yaşındaki genç model, İstanbul Windsor Otel’de düzenlenen ve modellik kariyerine adım atmak isteyen yeteneklerin yarıştığı bu organizasyonda dikkat çeken isimlerden biri oldu.

Senem, yarışmada elde ettiği başarının ardından yaptığı açıklamada, ailesinin desteği sayesinde bu yola adım attığını ve kariyerine emin adımlarla devam edeceğini ifade ederek. “Annem Tuncelili Babam Uşaklı ben İzmir’de doğdum. Ailemin desteğiyle girdiğim bu yarışmada başarıya ulaştım. Gelecekte de modellik kariyerimde daha büyük hedeflere yürüyeceğim,” diyen Senem, genç yaşına rağmen sektörde gelecek vadeden isimler arasında gösteriliyor.

Elite Model of Turkey yarışması, ülke genelinden gelen pek çok yetenekli model adayını bir araya getirerek sektöre yeni yüzler kazandırmayı hedefliyor. Senem’in aldığı ödül, onun modellik kariyerinde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER