© Elazığ Günebakış Gazetesi

TOKİ'den Yüzde 25 İndirim Fırsatı!

TOKİ'den Yüzde 25 İndirim Fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), peşin ödemelerde yüzde 25'lik indirim kampanyasını 23 Eylül'de başlatıyor. Kampanya, 23 Eylül-18 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak ve ödemeleri devam eden konut ve iş yerleri için uygulanacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), peşin ödemelerde yüzde 25'lik indirim kampanyasını 23 Eylül'de başlatıyor. Kampanya, 23 Eylül-18 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak ve ödemeleri devam eden konut ve iş yerleri için uygulanacak.

Bakan Murat Kurum, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, TOKİ güvencesiyle ev ve iş yeri sahibi olan vatandaşların yoğun talepleri üzerine bu indirimi sağladıklarını belirtti. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, 2023 yılı Haziran ayı sonuna kadar satın alınmış konutların sahipleri olmalı ve borç bakiyelerini peşin kapatmaları gerekmektedir.

Ayrıca, borcunun en az yüzde 25'ini kapatmak isteyenler de aynı indirimden faydalanabilecek. Başvurular, satış işlemlerinin gerçekleştiği bankalar aracılığıyla yapılacak. Kampanya kapsamındaki koşullar arasında, borç kapatma taksitlerinin düzenli ödenmesi ve geriye dönük borç bulunmaması şartları yer alıyor.

Bu kampanya ile yaklaşık 162 bin konut ve iş yeri sahibinin indirim fırsatından yararlanması bekleniyor. İndirimden faydalanmak isteyenler, belirtilen tarihler içinde başvurularını gerçekleştirmelidir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER