© Elazığ Günebakış Gazetesi

Narin'in Öldürülme Şekli Açıklandı!

Narin'in Öldürülme Şekli Açıklandı!

Narin Güran’ın ölümüne dair Histopatoloji raporunda, göğüs ve boyun bölgesindeki kanama ve baskı izleri, çocuğun nasıl öldürüldüğünü ortaya koydu

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın boğularak öldürüldüğü ve olayın detaylarının ortaya çıktığı bildirildi. Narin’in cenazesinde yapılan Histopatoloji raporunda, ön boyun kemikleri dışında, özellikle sol boyun ile ense birleşimi ve sol çene altında yoğun kanama tespit edildi.

Narin Güran, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolmuş ve 19 gün sonra cesedine ulaşılmıştı. Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Adli Tıp tarafından yapılan incelemelerde, Narin’in boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Histopatoloji raporunda, Narin’in bedeninde çürüme ve sıvılaşma belirtilerine rastlandığı belirtildi.
Raporda, Narin’in boyun bölgesinde dört önemli bulgu dikkat çekiyor. Bunlar, boynun ön kas grupları, sol boyun ile ense birleşimi ve sol çene altındaki kemiklerde meydana gelen kanamaları içeriyor. Bu bulgular, Narin’in boğularak öldürüldüğünü doğrulayan detayları sunuyor.

Narin Güran’ın ölümüne ilişkin detaylı Histopatoloji raporunda dikkat çeken dördüncü bulgu, göğüs kısmında meydana gelen hasar oldu. Raporda, göğüs üstü ve cilt altındaki bölgelerde “ağır otolitik kas segmentleri arasında sitoplazmik sınırları seçilemeyen” kanama bulguları tespit edildi. Bu, Narin’in göğsüne baskı yapılarak ve özellikle sol boyun bölgesine yoğun şekilde baskı uygulanarak öldürüldüğünü gösteriyor.

Rapora göre, Narin’in boğularak öldürüldüğü ve muhtemelen elle boğulduğu düşünülüyor. Kanamanın yoğun olduğu bölgeler ve göğsüne yapılan baskı, katil zanlısının Narin’i arkadan koluyla sararak boğduğunu düşündürüyor.

Histopatoloji raporu Diyarbakır Adli Tıp Kurumu Otopsi bölümüne iletildi ve İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda 91 ayrı bulgunun detaylı incelenmesine devam ediliyor. Önümüzdeki hafta, Narin’in adli tıp raporunun tamamlanması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER