© Elazığ Günebakış Gazetesi

Milletvekili Prof. Dr. KELEŞ’ten Yeni Yasama Yılı Mesajı

Milletvekili Prof. Dr. KELEŞ’ten Yeni Yasama Yılı Mesajı

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ, Yeni Yasama Yılı Münasebetiyle Bir Mesaj Yayımladı

Keleş mesajında; “1 Ekim 2024 yani yarın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 28. Dönem 3. Yasama Yılı faaliyetlerine başlayacağız. Geçtiğimiz dönem yoğun geçen 2. Yasama Yılı’nın ardından iki aylık bir ara verilmişti. Bu tatil dönemini Elazığ’da sizlerle beraber geçirdik.
Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Meclis kapanmadan önceki son grup toplantısında biz milletvekillerine söylediği şu söz, görev bilincimizi daha da arttırdı: “Gitmediğiniz yer, çalmadığınız kapı, girilmedik gönül kalmayacak.” İşte bu anlayışla, Elazığ’ımızın her bir mahallesine, köyüne, beldesine, ilçesine ulaşmak için yola çıktık.
Biz tatilimizi memleketimizin her köşesinde, vatandaşlarımızla iç içe geçirdik. Sizlerin dertlerini dinlemek, taleplerinize kulak vermek ve sorunlarınıza çözüm bulmak, bizim için en büyük görev ve mutluluk kaynağıdır.
Bu iki aylık süreçte hemen hemen her gün, Elazığ’ımızın mahallelerinde, köylerinde, beldelerinde ve ilçelerinde sizlerle bir araya gelip; sohbet ettik, dertleştik ve gönül bağlarımızı daha da güçlendirdik.
Bu süreçte muhtarlarımızdan esnaflarımıza, çiftçilerimizden sanayicilerimize, işçilerimizden işverenlerimize, gençlerimizden sivil toplum kuruluşlarımıza kadar toplumun her kesimiyle buluştuk. Elazığ’ımızın geleceğini konuştuk, düşüncelerimizi paylaştık. Hiçbir sorunu göz ardı etmeden, her bir talebi tek tek not aldık. Çözülebilecek meseleleri yerinde çözüme kavuşturduk; daha geniş kapsamlı konuları ise Ankara’ya taşıyarak ilgili makamlara ulaştırmak için harekete geçtik. Elazığ’ın sorunlarını biliyoruz ve bunlara çözüm bulmak için her zamankinden daha fazla kararlılık ve azimle çalışmaya devam edeceğiz.
Değerli Hemşehrilerim, Meclisimizin yeni yasama yılı başlıyor. Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi, bu dönemde de Elazığ’ımızın her meselesini gündeme taşıyacak, sizlerin sesi olmaya devam edeceğiz. Elazığ’ın kalkınması ve gelişmesi için aynı kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz. Yatırımlar ve projelerle ilgili gelişmeleri, bilgilendirme videolarımız ve sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla paylaşmaya devam edeceğiz.
Ankara’da, gerek Meclis kürsüsünde gerekse bakanlıklarla yürüttüğümüz temaslarda, Elazığ’ın her sorununa çözüm arayışımız sürecek ve hafta sonları fırsat buldukça yeniden Elazığ’a gelerek sizlerle bir arada olmaya devam edeceğiz. Çünkü bizim gönlümüz her zaman Elazığ’da, sizlerle beraberdir.
Yeni yasama yılının ülkemize, milletimize ve aziz şehrimize hayırlı olmasını diliyor, hep birlikte Elazığ ve Türkiye için durmaksızın çalışmaya devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Kalın sağlıcakla” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER