© Elazığ Günebakış Gazetesi

Milletvekili Keleş, Baskil’de İncelemelerde Bulundu

Milletvekili Keleş, Baskil’de İncelemelerde Bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Baskil ilçesinde yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdi.

İl Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve beraberindeki heyetle birlikte ilk olarak Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden Elazığ-Baskil Karayolu genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Burada yetkililerden projenin ilerleyişi hakkında detaylı bilgi alan Prof. Dr. Keleş, çalışmaların şehre ve bölge halkına büyük katkı sağlayacağını belirterek, emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür etti.

Ziyaretlerine AK Parti Baskil İlçe Başkanlığı’nda devam eden Milletvekili Keleş, burada İl Başkan Yardımcıları, İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları Başkanları ile birlikte, teşkilat mensupları ve ilçedeki vatandaşlarla bir araya geldi. “İstişare ve Değerlendirme Toplantısı” adı altında gerçekleşen buluşmada, ilçedeki gelişmeler ve projeler hakkında değerlendirmeler yapıldı. Prof. Dr. Keleş, toplantının verimli geçtiğini ifade ederek, katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Daha sonra Baskil Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker’i makamında ziyaret eden Erol Keleş, ilçede yürütülen projeler ve planlanan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Milletvekili Keleş ve beraberindeki heyet, TOKİ tarafından Baskil’de yürütülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen 16 konut ve 44 işyerini de ziyaret ederek, yetkililerden inşaat süreci hakkında bilgi aldı. Keleş, projelerin hızla devam ettiğini ve hemşehrilerinin güvenli bir yaşam alanına kavuşmasının en büyük öncelik olduğunu belirtti.

Programının bir diğer durağında ilçedeki esnafları ziyaret eden Prof. Dr. Keleş, Baskil’in halkıyla sohbet ederek, işlerinde hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. Birlik ve beraberlik mesajları veren Keleş, ilçenin kalkınmasına yönelik her türlü çalışmaya destek olacaklarını vurguladı.

Ziyaretlerin son durağında Deliktaş Köyü’ne geçen Milletvekili Keleş ve beraberindeki heyet, çevre köylerin muhtarları ve vatandaşlarıyla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyerek planlanan projeler hakkında istişarelerde bulunan Keleş, samimi sohbetlerin ve sıcak karşılamaların kendilerini memnun ettiğini dile  getirerek, tüm katılımcılara teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER