© Elazığ Günebakış Gazetesi

Komşu Şehirde Feci Kaza: 8 Ölü!

Komşu Şehirde Feci Kaza: 8 Ölü!

Erzincan'ın Refahiye ilçesinde iki korkunç trafik kazası meydana geldi. İlk kazada, Erzincan-Refahiye kara yolunun Teknecik köyü yakınlarında, Hanifi A.'nın kullandığı yabancı plakalı otomobil ile Ahmet K.Y. idaresindeki bir başka otomobil çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çarpışma sonucunda her iki sürücü ile otomobillerdeki Selvi A., Hüseyin A. ve Doğukan Ş. hayatını kaybetti.

Erzincan'ın Refahiye ilçesinde iki korkunç trafik kazası meydana geldi. İlk kazada, Erzincan-Refahiye kara yolunun Teknecik köyü yakınlarında, Hanifi A.'nın kullandığı yabancı plakalı otomobil ile Ahmet K.Y. idaresindeki bir başka otomobil çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çarpışma sonucunda her iki sürücü ile otomobillerdeki Selvi A., Hüseyin A. ve Doğukan Ş. hayatını kaybetti. Çarpmanın etkisiyle araçlardan biri yanarak kullanılamaz hale geldi ve yolun tek şeridi trafiğe kapatıldı.

Aynı gün Erzincan’da ikinci bir kaza daha yaşandı. Erzincan-Sivas kara yolundaki Sakaltutan Geçidi Cehennem Deresi mevkiinde, Ahmet Subaşı’nın kullandığı yabancı plakalı otomobil ile Güngör Kahraman yönetimindeki tır çarpıştı. Kazada, sürücü Ahmet Subaşı ve aynı araçta bulunan iki kişi hayatını kaybetti, İlayda Subaşı ise ağır yaralandı. Yaralı, Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ve durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER