© Elazığ Günebakış Gazetesi

Karakoçan’da Gazze’ye Destek İçin Yürüdüler

Karakoçan’da Gazze’ye Destek İçin Yürüdüler

Karakoçan’da, İslami Sivil Toplum Kuruluşları'nın desteğiyle İsrail’in Gazze’ye yönelik zulmünü protesto etmek amacıyla yürüyüş ve basın açıklaması düzenlendi.

Eğitim-Bir-Sen, Peygamber Sevdalıları Derneği, Anadolu Gençlik Derneği ve İHH'nın katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, yüzlerce vatandaş, Filistin bayrakları ve dövizlerle Gazze’deki insani krize dikkat çekmek için ilçe merkezinde toplandı.

Yürüyüş boyunca, atılan sloganlarla İsrail’e karşı tepkiler dile getirildi. Etkinlikte yapılan açıklamalarda, Gazze’deki insani krizin derinleştiği vurgulanarak, Filistinli kardeşlerin yanında durmanın önemine dikkat çekildi.

Yürüyüşün sonunda, Gazze’ye yönelik saldırılara karşı uluslararası toplumun hızlı bir şekilde harekete geçmesi gerektiği ifade edilerek, Filistin halkına yapılan zulmün sona ermesi talep edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER