© Elazığ Günebakış Gazetesi

İsmet, Kalesinde Devleşiyor

İsmet, Kalesinde Devleşiyor

Elazığspor’un sezonbaşı renklerine bağladığı kaleci İsmet Yumakoğulları, geride kalan 5 haftada kalesinde gördüğü 2 golle grubun en az gol yiyen kalecisi durumunda. Tecrübeli eldiven Giresunspor maçında bir de penaltı çıkardı


Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor’un sezonbaşı Iğdır FK’dan transfer ettiği tecrübeli kaleci İsmet Yumakoğulları performansıyla göz dolduruyor. Geride kalan 5 maçta kalesinde 2 gol gören İsmet, grubun en az gol yiyen kalecisi durumunda. Başarılı eldiven son oynanan Giresunspor maçında bir de penaltı çıkardı. Performansı ile hem teknik heyetin, hem de Bordo-Beyazlı taraftarların takdirini kazanan İsmet, kalesinde güven veriyor.

YENİLMEZLİK 31 MAÇA ÇIKTI
Nesine 2. Lig Kırmızı Grup’un 5. Haftası’nda deplasmanda karşılaştığı Giresunspor’u da 2-0 mağlup eden Çimentaş Elazığspor, yenilmezlik serisini 31 maça çıkardı. 2023-2024 Sezonu’nun 5. Haftası’nda aldığı mağlubiyetin ardından geçtiğimiz sezon ve bu sezon toplam 31 maça çıkan Bordo-Beyazlılar, hiç bir maçtan boynu bükük ayrılmadı. Bordo-Beyazlı camianın Teknik Direktör Bülent Yenihayat’la da peri masalı devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER