© Elazığ Günebakış Gazetesi

 İl Protokolü, Güneykent Mahallesi’nde Çalışmaları Değerlendirdi

 İl Protokolü, Güneykent Mahallesi’nde Çalışmaları Değerlendirdi

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve diğer il yöneticileri, Güneykent Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek mahalledeki ihtiyaçlar ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Toplantıya İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, İl Jandarma Komutanı Alparslan Doğan, AFAD İl Müdürü Cafer Giyik ve ilgili birimlerin temsilcileri de katıldı. Ayrıca, Güneykent Mahalle Muhtarı Necati Karataş ve Aşağı Demirtaş Mahalle Muhtarı Figen Akgül de toplantıda yer aldı.

Toplantıda, 2020 Elazığ Depremi sonrası kurulan mahallenin altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra güvenlik, ulaşım ve afet yönetimi konularında yürütülen projeler hakkında bilgi verildi. Vatandaşlar, yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirirken, çözüm bekleyen sorunlarını da yetkililere iletme fırsatı buldu.

Vali Hatipoğlu ve beraberindeki heyet, toplantının ardından bölgede incelemelerde bulunarak, vatandaşların talepleri doğrultusunda yapılacak yeni düzenlemeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER