© Elazığ Günebakış Gazetesi

Hollanda Elazığlı İşverenler Derneği, Başkan Dumandağ’ı Ziyaret Etti

Hollanda Elazığlı İşverenler Derneği, Başkan Dumandağ’ı Ziyaret Etti

Hollanda Elazığlı İşverenler Derneği Başkanı Ümit Akbulut ve yönetim kurulu üyeleri, Dumandağ Cami ve Kuran Kursları Yaşatma ve İnsani Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ı ziyaret etti.

Hollanda Elazığlı İşverenler Derneği Başkanı Ümit Akbulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri Elazığ’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.  Heyet, Dumandağ Cami Ve Kuran Kursları Yaşatma Ve İnsani Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ı ziyaret etti.

Hollandalı Elazığlı İşverenler Derneği Başkanı Ümit Akbulut, görüşmede hem sosyal hem de ekonomik alanlarda Elâzığ’a katkı sağlayan isimlerle bir araya gelmenin önemine değinerek, Hollanda’daki Elazığlı iş insanları ile bölge arasında işbirliği fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

Mehmet Ali Dumandağ Hollanda Elazığ İşveren Derneği’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, derneğin çalışmalarının yurt dışındaki Elazığlı iş insanlarının ilerlemelerine destek sağladıklarını söyledi.

Ümit Akbulut ve Beraberindeki Heyet, Daha sonra Elâzığ Yem Sanayi As. Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Dumandağ ile bir araya geldi.

Ziyarette, bölgesel kalkınma, istihdam olanakları ve iş dünyasının mevcut durumu üzerinde duruldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER