© Elazığ Günebakış Gazetesi

Esnafa Yönelik Kooperatifçilik Eğitimi Verildi

Elâzığ’da esnafa yönelik Kooperatifçilik Eğitimi düzenlendi. Eğitimde kooperatifçilik alanında yeni düzenlemeler ve yöneticilerin dikkat etmesi gereken konular üzerine konuşuldu.

Malatya’daki Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği tarafından Ahmet Tevfik Ozan Kongre Merkezi Toplantı Salonu’nda Esnafa Kooperatifçilik Eğitimi verildi. 

Eğitimde Teskomb Malatya Bölge Başkanı İsmet Bayram Ve Teskomb Teftiş Kurulu Başkanı Ferhat Gül konuşmacı olarak yer alırken Oda Başkanları ve Esnaflar ve idareciler katılım gösterdi. 

 

 

Elazığ, Muş, Bingöl Esnaf Kefalet Kredi Kooperatiflerinin Yer Aldığı Eğitimde, yönetim ve denetim Kurulu üyelerinin idarecilik konusunda bilgi almaları sağlandı.

 

 

Faydalı bir eğitim semineri olduğunu söyleyen Harput Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Kurnaz, eğitimin amacından bahsetti. Kurnaz, “Buradaki seminerin asıl amacı yönetici sıfatına girdiğin zaman burayı yönetme şeklinin ne derece nasıl bir yönetim şekli uygularsınız diye bu anlamda verilen bir seminerdi. Seminerimizin olumlu geçtiği kanısındayım. Bölge Başkanımız Sayın İsmet Bayram’a da müfettiş arkadaşımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER