© Elazığ Günebakış Gazetesi

Elazığspor’da Sakat Oyunculardan İyi Haber Var

Elazığspor’da Sakat Oyunculardan İyi Haber Var

Elazığspor’da Tokat Plevnespor ve Karaköprü Belediyespor’la oynanan hazırlık maçlarında sakatlanan Beykan Şimşek, Yağızcan Erdem, Hasan Ekici, Ali Keten ve Burak Aydın’ın genel durumlarının iyi olduğu ifade ediliyor.

Elazığspor’da sezon başlamadan yaşanan sakatlıklar can sıkarken, futbolculardan iyi haber geldi.

Erzurum Palandöken kampında Tokat Plevnespor ve Karaköprü Belediyespor’la oynanan hazırlık maçlarında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan futbolcular Beykan Şimşek, Yağızcan Erdem, Hasan Ekici, Ali Keten ve Burak Aydın’ın genel durumunun iyi olduğu ifade ediliyor.

Tokat Plevnespor’la oynanan ilk hazırlık maçında ayağına aldığı darbe sonucunda oluşan yumuşak doku zedelenmesi neticesinde tedavisine başlanılan Beykan Şimşek’in tedbir amaçlı dinlendirildiği belirtiliyor.

Pazar günü Karaköprü Belediyespor’la oynanan ve 4 oyuncumuzun sakatlandığı hazırlık karşılaşması bilindiği üzere maçın hakemi tarafında tatil edilmişti.

Bu müsabakada da sakatlanan oyuncularımızdan Yağızcan Erdem’in yapılan kontrollerinde bilek burkulması sonucunda ayak bileği bağında hafif zedelenme meydana geldiği ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Yine aynı karşılaşmada sakatlanarak oyunu terketmek zorunda kalan futbolculardan Hasan Ekici’nin dizine, Ali Keten’in ise aşil tendonuna darbe aldığı ve korkulacak bir durumlarının olmadığı belirtilirken, Burak Aydın’ın da yine aldığı darbe neticesinde ayağında yumuşak doku zedelenmesi meydana geldiği ve bu oyuncuların da tedavilerine devam edildiği ifade ediliyor.

Elazığspor’un, sakat oyuncuların da katılımıyla Elazığ’da 19 Ağustos’ta yapılacak olan 3. Etap kampına tam kadro başlayacağı ifade ediliyor

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER