© Elazığ Günebakış Gazetesi

Elazığlılar Neden Bu Kafeyi Tercih Ediyor?

Elazığlılar Neden Bu Kafeyi Tercih Ediyor?

Eşsiz damak tatlarıyla ön plana çıkan Alaçatı Muhallebicisi geleneksel lezzetleri ile beğeni topluyor. Bizler de bu güzide mekanın sahibi Yunus YÜCEULU ile Bakış Haber olarak bir röportaj gerçekleştirdik

Haber: Kenan TOPRAK

Alaçatı Muhallebicisi'nin sahibi Yunus YÜCEULU, Bakış Haber’e açıklamalarda bulundu. Elazığlılar’ın neden bu kafeyi tercih etmeleri gerektiğini ve kafeyi farklı kılan özellikleri hakkında bilgiler veren YÜCEULU, “Kafenin sunduğu geleneksel tariflerle hazırlanan tatlıların ve muhallebilerin yüksek kaliteli malzemelerle yapıldığını” belirtti.

“ELAZIĞ’IN KÜLTÜREL ZENGİNLİĞİNİ YANSITIYORUZ”

Elazığ’da gastronomi alanında önemli bir merkez haline geldiklerini ifade eden kafe sahibi YÜCEULU, “Yerel ve taze malzemeler kullanarak lezzeti artırıyoruz. Kafemizde güler yüzlü çalışma arkadaşlarımız ile müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Eşsiz bir deneyim sunuyoruz. Mekanımız sadece tatlılarla sınırlı değil; çeşitli atıştırmalık ve içecek seçenekleri ile geniş bir yelpaze sunuyor. Aile ve arkadaşlarla keyifli vakit geçirebileceğiniz sıcak bir ortam yaratmaya özen gösteriyoruz. Mekanımızda, yerel unsurların kullanımıyla Elazığ’ın kültürel zenginliğini yansıtıyoruz” şeklinde konuştu.

“PERSONELLERİMİZ SÜREKLİ EĞİTİM ALIYOR”

Personellerinin deneyimlerinden de bahseden Alaçatı Muhallebicisi sahibi YÜCEULU, ‘’Kafenin personeli, sundukları ürünler hakkında detaylı bilgiye sahip ve misafirlere en iyi deneyim sağlamak için sürekli eğitim alıyor. Ayrıca, tatlı yapım atölyeleri gibi etkinlikler düzenleyerek, misafirlerin katılımını teşvik ediyor ve lezzet yolculuğuna dahil ediyorlar” ifadelerini kullandı

“ŞEHRİN TATLI KÜLTÜRÜNE YENİ BİR SOLUK”

Alaçatı Muhallebicisi’nin tatlıya yeni bir soluk getirdiğini vurgulayan Yunus YÜCEULU, ‘’Alaçatı Muhallebicisi sunduğu benzersiz lezzetler ve misafirperverlik ile Elazığ’da gastronomi alanında fark yaratmaya devam ediyor. Diğer kafelerden farklılaşarak şehrin tatlı kültürüne yeni bir soluk getiriyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER