© Elazığ Günebakış Gazetesi

Elazığ’da Turizm ve Sağlık Turizmi Buluşması Destinasyon Paneli ve Çalıştayı Düzenlenecek

Elazığ’da Turizm ve Sağlık Turizmi Buluşması Destinasyon Paneli ve Çalıştayı Düzenlenecek

Elazığ’da, Enternasyonal Turizm ve Sağlık Turizmi Derneği ile Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğinde 4 Eylül Çarşamba günü Turizm ve Sağlık Turizmi Buluşması Destinasyon Paneli ve Çalıştayı düzenlenecek.

Elazığ, Bingöl, Tunceli ve Malatya illerini kapsayan organizasyona şehir protokolü, TRB 1 Bölgesi İlleri Kültür ve Turizm müdürleri, Üniversite rektörleri, Fırat Kalkınma Ajansı, Elazığ Kent Konseyi, Türsab Harput Bölge Temsil Kurulu,ve ilgili bölüm akademisyenleri, sağlık kuruluşları yetkilileri, turizm acenteleri, konuya ilgi duyanlar katılacak.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’ın da davetli olduğu organizasyonda panel ve çalıştay özet raporu sunulacak.

ELTURK DER başkanı Murat Solmaz bu organizasyonda amaçlarının TRB1 bölgesi illerinin turizm ve sağlık turizmi açısından bölgesel iş birliğini güçlendirerek turizmin 12 aya yayılmasına katkıda bulunmak olduğunu ifade etti. Bölgede keşfedilmemiş turizm ve sağlık turizmi potansiyeli olduğunu dile getiren Solmaz, yurt içi ve yurt dışına yeni bir bölge destinasyonu kazandıracak olmanın heyecanını yaşadıklarını kaydetti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER