© Elazığ Günebakış Gazetesi

Elazığ’da Pestil Fiyatı Nasıl?

Elazığ’da Pestil Fiyatı Nasıl?

Elazığ, zengin doğal ürünleriyle ünlü bir şehir olarak, pestil üretimiyle de dikkat çekiyor. Bu özel ürün, hem sağlık hem de lezzet açısından tüketicilerin tercih ettiği seçeneklerden biri haline geldi.

ÖZEL HABER: KENAN TOPRAK

Elazığ’da el yapımı pestil satan Eylül Temeldaş ile Bakış Haber olarak yaptığımız röportajda Temeldaş pestilin faydasından, ürünün fiyatlarından ve vatandaşların ilgisinden bahsetti.

“ÜZÜM PESTİLİNİN KİLOSU 350, DUT 300”

Pestil fiyalarından bahseden Eylül Temeldaş “El yapımı pestil fiyatlarının oldukça uygun olduğunu, üzüm pestilinin kilosu 350 TL, dut pestilinin ise 300 TL’den satışa sunulduğunu, bu fiyatların, piyasadaki diğer ürünlere göre daha düşük olduğunu, ürünlerin el yapımı olması dolayısıyla tamamen doğal niteliktedir.” dedi

“BENİM İÇİN ÖNCELİK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ” 

Elazığlıların el yapımı pestillere olan ilgisinin oldukça yüksek olduğunu anlatan Temeldaş, “Pestil alanların tekrar satın almak istiyor, benim için öncelik müşteri memnuniyeti fiyatlarımın uygun olması ve ürünlerin doğal içeriği bu rağbeti artırıyor.” diye konuştu.

“HEM SAĞLIKLI HEM DE LEZZETLİ”

Ürettiği el yapımı pestillerin, sadece lezzetiyle değil, aynı zamanda sağlıklı beslenme açısından da önemli bir yer tuttuğunu anlatan pestil satıcısı Temeldaş, “Pestillerinin doğal malzemelerle yapıldığını ve bu sayede hem sağlıklı hem de lezzetli bir seçenek sunduğunu, vatandaşların kültüründe de önemli bir yere sahip.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER