© Elazığ Günebakış Gazetesi

Elazığ’da Kurası Çekilen 27 Konutun İsim Listesi Belli Oldu

Elazığ’da Kurası Çekilen 27 Konutun İsim Listesi Belli Oldu

Elazığ’daki Merkez köylerin toplu alanları ile Kovancılar, Karakoçan ve Maden ilçelerindeki toplu alandaki konutlarda hak sahibi 34 hak sahibi için kura çekimi yapıldı. Kura çekiminin ardından hak sahibi olan afetzedelerin isim listesi de belli oldu.

Elazığ’da meydana gelen deprem afetleri nedeniyle, konutları hasar görüp hak sahibi olan afetzede vatandaşlar için Merkez köylerin toplu alanları Kovancılar, Karakoçan ve Maden ilçelerinde köy toplu alanlarında Toplu Konut Başkanlığınca yapılarak teslim aşamasına gelen konutların kurası çekimleri devam ediyor.

Bu kapsamda; Merkez Holpenk 5. Etap Mahkeme kararı ile 5 konutu 5 hak sahibine, Çatalçeşme Mahkeme kararı ile 2 konutu 2 hak sahibine, Kovancılar Taşören köyü Toplu alan 1 konutu 1 hak sahibine, Bizmişen Mahkeme kararı ile 2 konutu 2 hak sahibine, Karakoçan Yüzev köyü Toplu alan 1 konutu 1 hak sahibine,  Karakoçan Yeniköy köyü Toplu alan 1 konutu 1 hak sahibine,  Karakoçan Kuşçu köyü Toplu alan 1 konutu 1 hak sahibine,  Kovancılar Tepebağ köyü Toplu alan 10 konutu 10 hak sahibine,  Kovancılar Bayramyazı köyü Toplu alan 1 konutu 1 hak sahibine,  Merkez Sarıkamış köyü Toplu alan 1 konutu 1 hak sahibine, Maden Plaj köyü 2 konutu 9 hak sahibine olmak üzere 27 konut için 34 hak sahibi için kura çekimi yapıldı.

Kurası çekiminin ardından hak sahiplerinin isim listesi de belli oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER