© Elazığ Günebakış Gazetesi

Elazığ’da Bekarlar Evlenemiyor!

Elazığ’da Bekarlar Evlenemiyor!

Son dönemde artan maliyetler düğün sektörünü de olumsuz etkiliyor.  Sultan Sarayı Düğün Salonları Müdürü Ferhat Aslan ile konu hakkında bir röportaj gerçekleştirdik

Haber: Pınar GÜRLER YURT

Ekonomide yaşanan yukarı yönlü hareketlilik düğün yapmayı planlayan çiftleri de olumsuz etkiledi. Bu sezon da maliyetlerin yüksek olması,  salonların boş kalmasına neden oldu. Bizde Bakış Haber olarak Sultan Sarayı Düğün Salonları Müdürü Ferhat Aslan ile bir röportaj gerçekleştirdik.

 

ASLAN: “DÜĞÜN PLANLARINA OLUMSUZ YANSIYOR”

Son dönemde pasta, kola, su, ekmek ve et fiyatlarının artması, organizasyon maliyetlerini yükselttiğini söyleyen Aslan, ‘Her geçen yıl düğün organizasyonları, maliyet artışları nedeniyle ciddi bir düşüş yaşıyor. Bu durum, çiftlerin düğün planlamalarına da olumsuz yansıyor’ dedi.

Lüks salonlara göre daha uygun fiyatlar sunmalarına rağmen, maliyetlerin yükselmesi nedeniyle hem müşterilerin, hem de kendilerinin olumsuz etkilendiğini kaydeden Aslan, “Çiftler, fiyatların daha da yükselmemesi için hızlı karar verme eğilimindeler. Kiraların pahalı olması ve konut bulma zorluğu, bu aceleci davranışları artıran etkenler arasında yer alıyor. Yeni evlenecek çiftler ve aileleri için bu süreç zorlu geçiyor. Umut ediyoruz ki, herkes mutlu günlerini huzur içinde yaşayabilsin. Allah, bu dönemde yardım etsin” diye konuştu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER