© Elazığ Günebakış Gazetesi

Elazığ’da 2024 Kış Sezonu Erkek Giyim Trendleri

Elazığ’da 2024 Kış Sezonu Erkek Giyim Trendleri

Elazığ, erkek giyiminde bu kış dikkat çeken trendlerle dolu. Artı1 erkek giyim mağazası sahibi Metin ÇİFTÇİ Bakış Haber’e özel yaptığı açıklamalarda; yeni sezon ürünleri, fiyat artışları ve müşteri tercihleri hakkında önemli bilgiler paylaştı

Kış aylarına geçiş yaptığımız bu dönemde kadınlar kadar erkekler de moda trendlerini yakından takip ediyor. Elazığ’da erkek giyim denince akla gelen firmalardan biri de Artı1. Mağaza sahibi Metin ÇİFTÇİ ile yeni sezon erkek giyimi hakkında bir röportaj gerçekleştirdik. Elazığ’da bu sene en çok tercih edilen kıyafetlerde bahseden ÇİFTÇİ, zamların satışa etkisine de vurgu yaptı.

ÖZEL HABER: KENAN TOPRAK 

YENİ SEZON TERCİHLERİ

Mağazada en çok tercih edilen ürünler hakkında görüş bildiren ÇİFTÇİ; “Bu kış, erkek modasında en çok tercih edilen ürünler arasında montlar, sweatler, oduncu gömlekleri ve üç iplik kapşonlu sweatler öne çıkıyor. Montlar, hem şıklığı hem de fonksiyonelliği ile dikkat çekiyor. Özellikle gençler arasında spor şıklığın ön planda olduğu bu parçalar, günlük kullanım için ideal. Oduncu gömlekleri ve kapşonlu sweatlerin, katmanlı giyinmeyi sevenler için mükemmel seçenekler" dedi.

FİYAT ARTIŞLARI

Geçtiğimiz yıl ile bu yıl arasında fiyatlarda ne gibi değişiklikler olduğu sorumuza ise Metin ÇİFTÇİ, "Bu yıl ürünlerimizde genel olarak %50’lik bir artış söz konusu. Bu, yalnızca bizim değil, tüm sektörde yaşanan genel maliyet artışlarının bir sonucu. Ham maddeden üretim maliyetlerine kadar birçok kalemde yaşanan artışların sonu kullanıcıya yansıyor " diye cevapladı.

KIŞ SEZONUNDA TERCİH EDİLEN TARZLAR

Kış sezonunun ruhunu yansıtan stil tercihlerini de paylaşan ÇİFTÇİ, "Montlar, yelekler, oduncu gömlekleri ve yağmurluk modelleri, bu yıl en çok tercih edilen parçalar arasında. Özellikle yağmurluklar, Elazığ’ın iklimine uygun olarak hem işlevsellik sunuyor hem de şıklık katıyor. Kış aylarında katmanlı giyinmek de önemli, bu hem sıcak tutma hem de estetik görünüm sağlıyor” diye konuştu.

ZAMLARIN SATIŞLARA ETKİSİ

Fiyat artışlarının satışlar üzerindeki etkilerini de dile getiren Artı1 Mağazası Sahibi Metin ÇİFTÇİ, "Elbette fiyatlardan dolayı bizim de satışlarımızda düşüşler oluyor. Her esnaf gibi bu durumdan etkilendik. Ancak, kaliteden ödün vermemek ve müşteri memnuniyetini sağlamak için çeşitli stratejiler geliştiriyoruz. Müşterilerimize sunduğumuz kaliteli ürünler ve iyi hizmet anlayışımız, satışlarımızı etkileyen olumsuz durumları minimize ediyor" ifadelerini kullandı.

“YENİLİK ŞART”

ÇİFTÇİ, önümüzdeki dönemde giyim sektöründeki genel durumun nasıl şekilleneceği konusunda da düşüncelerini de paylaştı. Piyasalardaki belirsizlikler ve artan maliyetlerin tüketici davranışlarını da etkileyebileceğini vurgulayan ÇİFTÇİ, “Bu yüzden, esnaflar olarak sürekli yenilik yapmalı ve müşteri beklentilerini karşılamalıyız. Özellikle yeni sezon koleksiyonları ile birlikte, sürdürülebilir moda anlayışı da önem kazandı” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER