© Elazığ Günebakış Gazetesi

Elazığ Milletvekilleri, Bakan Bak’la Görüştü

Elazığ Milletvekilleri, Bakan Bak’la Görüştü

Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı ve Yurtbaşı Belediye Başkanı Nihat Doğan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti.

Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Keleş, “Sayın Bakanımızın aziz şehrimize gösterdikleri ilgi ve alakaları ile birlikte:

2024 yılı içerisinde şehrin doğusu için söz verdiğimiz Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ihalesini yapacağız.Yurtbaşı Beldemize Gençlik Merkezi kazandıracağız. Yurtbaşı stadının onarımını ve ek seyirci kapasitesi kazandırılmasını saglayacağız.Palu sahasının onarımını gerçekleştireceğiz. ve şehrimize yeni semt sahaları kazandıracağız. Elazığ’ımız için çalışmaya var gücümüzle devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Sayın Bakanımızın aziz şehrimize gösterdikleri ilgi ve alakaları ile birlikte:

2024 yılı içerisinde şehrin doğusu için söz verdiğimiz Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ihalesini yapacağız. Yurtbaşı Beldemize Gençlik Merkezi kazandıracağız.
Yurtbaşı stadının onarımını ve ek seyirci kapasitesi kazandırılmasını saglayacağız.Palu sahasının onarımını gerçekleştireceğiz. ve şehrimize yeni semt sahaları kazandıracağız. Elazığ’ımız için çalışmaya var gücümüzle devam ediyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER