© Elazığ Günebakış Gazetesi

Elazığ İçin Önemli Temaslar!

Elazığ için Önemli Temaslar!

Ampute Futbol Merkez Hakem Kurulu tarafından düzenlenen 2024 - 2025 sezonbaşı Gözlemci Seminerine İlimizden TFFHGD Elazığ şube başkanı ve aynı zamanda Ampute Futbol  Süper Lig Gözlemcisi Alper Kaymaz katıldı.

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alparslan Erkoç’un destekleriyle, 24-26 Ekim tarihleri arasında Muğla’nın Marmaris ilçesinde 2024-2025 sezonu için Gözlemci Semineri düzenlendi. Bu önemli etkinlik, Ampute Futbol Merkez Hakem Kurulu tarafından gerçekleştirildi ve Elazığ’ı temsil eden TFFHGD Elazığ Şube Başkanı Alper Kaymaz da seminerde yer aldı.

SEMİNERİN İÇERİĞİ VE AMAÇLARI

Seminer boyunca, yeni sezon öncesi eğitim sunumları ve Ampute Futbol Merkez Hakem Kurulu’nun yeni sezon talimatları hakkında detaylı bilgilendirmeler yapıldı. Alper Kaymaz, seminerin önemini vurgulayarak, “Ampute Futbolunda Türkiye Milli Takımı, dünya genelinde sürekli şampiyonluklarla anılmakta ve bu alanda söz sahibi bir ülke haline gelmiştir. Ülkemizde ise 3 farklı ligde toplamda 30 takım müsabakalar yapmaktadır” dedi. Kaymaz Bu ligler arasında Ampute Futbol Süper Lig, 1. Lig ve 2. Lig bulunduğunu söyledi.

ELAZIĞ’A AMPUTE FUTBOL HAKEMLİĞİ

Alper Kaymaz, seminer sonrası Ampute Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet Alanka ile yaptığı görüşmede Elazığ’ın ampute futbol hakemliği konusundaki destek taleplerini iletti. Başkan Alanka, Elazığ’ı önümüzdeki dönemde önceliklendireceklerini belirterek, bu konuda yapılacak iş birliğinin önemine değindi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER