Diyarbekirspor FK, Elazığspor Maçı Sona Erdi
SPORDiyarbekirspor FK, Elazığspor Maçı Sona Erdi
Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 29. hafta karşılaşmasında Elazığspor, Seyrantepe Sahası’nda Diyarbekirspor FK ile karşı karşıya geldi. Maç, 2-1’lik Diyarbekirspor galibiyetiyle sona erdi.
HAKEMLER MAÇI YÖNETTİ
Karşılaşmayı hakem Fevzi Erdem Akbaş yönetirken, yardımcı hakemler Emrah Akkaya ve Enes Berk Güçlü, dördüncü hakem ise Recep Buğra Çetin oldu.
ELAZIĞSPOR'UN İLK 11'İ
Elazığspor, maça şu kadro ile çıktı:
Kaleci: Muammer Zülfikar Yıldırım Defans: Muhammet Ömer Çakı, Ercan Coşkun, Ali Keten, Berşan Yavuzay Orta Saha: Mikail Koçak, Muhammed Gönülaçar, Beykan Şimşek Forvet: Kerim Frei, Halil İbrahim Sönmez, Yusuf Mert TunçElazığspor, siyah forması, siyah şortu ve siyah konçlarıyla sahaya çıktı. Kaleci ise sarı formayla görev yaptı.
KARŞILAŞMANIN GOLLERİ VE ÖNEMLİ ANLAR
Maçın 10. dakikasında Diyarbekirspor, attığı golle 1-0 öne geçti. Elazığspor’un oyuncusu Muhammed Gönülaçar, 42. dakikada sarı kartla cezalandırıldı. Ardından, 45. dakikada Elazığspor'dan Emrullah Sayar da sarı kart gördü. İlk yarının son dakikalarında Mikail Koçak’ın attığı golle Elazığspor eşitliği sağladı ve ilk yarı 1-1 berabere sona erdi.
İkinci yarının 57. dakikasında Elazığspor’un Halil İbrahim Sönmez, kendi kalesine gol atarak Diyarbekirspor’u 2-1 öne geçirdi.
Sonuç olarak, karşılaşma Diyarbekirspor FK'nın 2-1'lik galibiyetiyle sona erdi. Bu sonuçla birlikte Diyarbekirspor, önemli bir üç puan elde etti. Elazığspor ise mağlubiyetle sahadan ayrıldı.
İlginizi Çekebilir