© Elazığ Günebakış Gazetesi

Deprem Bölgesinde Eğitim-Öğretim Desteği

Deprem Bölgesinde Eğitim-Öğretim Desteği

Deprem bölgesindeki özel okul öğrencilerine yönelik eğitim-öğretim desteği ile ilgili karar, Milli Eğitim Bakanlığı ve Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından alındı ve Resmi Gazete’de yayımlandı.

Deprem bölgesindeki özel okul öğrencilerine yönelik eğitim-öğretim desteği ile ilgili karar, Milli Eğitim Bakanlığı ve Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından alındı ve Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu düzenleme, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya illeri ile Gaziantep’in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde özel okullarda eğitim gören öğrencilere maddi destek sağlanmasını içeriyor.
2024-2025 eğitim-öğretim yılında, daha önce eğitim desteği alan ve öğrenim kademesini tamamlamayan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için bu destek verilecek. İlkokul kademesindeki 2., 3., ve 4. sınıf öğrencilerine 24 bin 600 TL, ortaokul ve lise kademesindeki 6., 7., 8., 10., 11. ve 12. sınıf öğrencilerine ise 28 bin 800 TL eğitim desteği sağlanacak. Bu karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete'de onaylandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER