© Elazığ Günebakış Gazetesi

Bocce’de Elazığ’a Türkiye Şampiyonluğu

Bocce’de Elazığ’a Türkiye Şampiyonluğu

15. Uluslararası Kemer Bocce Turnuvası (Raffa, Volo ve Petank) Antalya ilinde düzenlendi. İlimizi temsil etmek üzere turnuvaya katılan sporcularımız 2 Türkiye Şampiyonluğu elde etti.

Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu (TBBDF) tarafından Kemer Bahri Tanrıkulu Spor Salonunda yapılan turnuvaya 20 ülkeden 60 sporcu katıldı.
Antalya’nın Kemer Bahri Tanrıkulu Spor Salonu ve Kemer Bocce Sahasında düzenlenen 15. Uluslararası Kemer Bocce Turnuvasına 20 ülkeden 60 sporcu katılım sağladı. İlimizi Antalya’da temsil eden takımlarımızdan Petank disiplininde sporcularımızdan  Beyza Yıldırım ve Pelin Filiz Çift Kadınlar kategorisinde 1. olarak Milli takıma katılmaya hak kazanırken, Üçlü Takım kategorisinde de sporcumuz Muhammet Yıldız 1. oldu.
Şampiyona 20 Ekim Pazar günü düzenlenen ödül töreninin ardından sona erdi.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Yapılan 15. Uluslararası Kemer BOCCE Turnuvasına 20 ülkeden sporcular katılım sağlamasıyla Antalya’da gerçekleştirildi. Böylesine büyük bir turnuvayı ülkemiz de düzenlemenin verdiği mutlulukla beraber ilimize gelen başarıların mutluluğunu da yaşadık. İlimizi temsilen turnuvaya katılan sporcularımızdan; Beyza Yıldırım ve Pelin Filiz Türkiye 1.si olurken aynı zamanda milli takıma katılmaya hak kazanmıştır ve aynı zamanda Üçlü Takım kategorisinde Muhammet Yıldız 1. Olmuştur. Elde etmiş oldukları bu başarılardan ötürü kendilerini ve antrenörlerini tebrik ediyoruz” ifadelerine yer verildi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER