© Elazığ Günebakış Gazetesi

Başkan Karakuş  Mahallelerimizin Geleceğini Birlikte Planlıyoruz

Başkan Karakuş  Mahallelerimizin Geleceğini Birlikte Planlıyoruz

Yeniden Refah Partisi, her cuma günü gerçekleştirdiği Halkla Buluşma programlarını sürdürüyor. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Av. Erhun Karakuş başkanlığında; Belediye Meclis Üyeleri, İl ve Merkez İlçe teşkilat mensuplarının katılımlarıyla gerçekleştirilen mahalle buluşmalarının adresi durağı Akpınar ve Nailbey Mahalleleri oldu.

Mahalle sakinleriyle birebir temas kurularak onların, sorun beklentilerini yerinde dinlediklerini ifade eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, gerçekleştirdikleri programla ilgili şunları söyledi: "Yeniden Refah Partisi olarak, Elazığ’ın her bir mahallesinde vatandaşlarımızın sesi olmaya ve yaşadıkları sorunları dile getirmeye devam ediyoruz. 2020 ve 2023 depremleri sonucu çok sayıda binamızın yıkılıp harabe görüntülerinin yoğun olarak yaşandığı  Akpınar ve Nailbey Mahallelerimizde yaşayan kardeşlerimizin sorunlarını yerinde dinlemek, onlarla istişare etmek bizim için çok kıymetliydi. Vatandaşlarımızın bizlere ilettiği sorunları, şehrimizin geleceği açısından son derece önemli buluyor ve çözüm odaklı politikalarımızla bu sıkıntıların üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Bu amaçla Akpınar ve Nailbey Mahallelerinde vatandaşlarımızın özellikle kentsel dönüşüm, çevre düzenlemesi,  güvenlik ve sosyal hizmetler konusundaki eksikliklere dikkat çekmesi, bizlerin de bu alanlarda yaptığımız hazırlıklar ve atacağımız adımların ne kadar isabetli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.”

Yeniden Refah Partisi olarak şehrin geleceği adına yapacakları çalışmaların halkın desteğiyle daha da güçlendiğini görmekten oldukça mutlu olduklarını ifade eden Başkan Karakuş, “Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve teveccüh, doğru yolda olduğumuzun bir göstergesidir." dedi.

Her hafta Cuma günü bir mahallede gerçekleştirdikleri halk buluşmaları ile halkın ihtiyaçlarını yerinde tespit etme açısından son derece önemli olduğunu ifade eden Yeniden Refah partisi Elazığ İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, “Bu ziyaretler sırasında halkımızla karşılıklı fikir alışverişi yapılarak, mahallelerimizin geleceğine dair çeşitli projeler ve çözüm önerileri üzerinde duruldu. Bu çalışmalarımızla mahallelerimiz geleceğini yine mahalle sakinleriyle birlikte planlıyoruz” dedi.

Yeniden Refah Partisi olarak, halkla  olan güçlü bağlarını daha da güçlendirmeye yönelik bu “Halkla Buluşma” programları  aralıksız sürdüreceklerini ifade eden Başkan Karakuş; “Elazığ’ın her bir mahallesine eşit hizmet götürmek ve vatandaşlarımızın taleplerini en hızlı şekilde karşılamak adına teşkilatlarımız ve Belediye Meclis üyelerimizle  birlikte  var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Akpınar ve Nailbey Mahalle sakinlerimizin partimize gösterilen sıcak ilgi ve misafirperverlik için tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz. Bu ziyaretler, partimizin halkla iç içe olma ve sorunlara yerinde çözüm üretme prensibiyle önümüzdeki dönemde de bu anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER