© Elazığ Günebakış Gazetesi

Başkan Ertan: 'Terörün Yeri Sarı Torbadır, Mücadelemiz Sonuna Kadar Sürecek!'

Başkan Ertan: 'Terörün Yeri Sarı Torbadır, Mücadelemiz Sonuna Kadar Sürecek!'

TUSAŞ’a yönelik terör saldırısına ilişkin açıklamalarda bulunan BBP Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, “Bu vatanı bölmek isteyenlere asla izin vermeyeceğiz, terörün asıl yeri sarı torbadır!” dedi.

BBP Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, geçtiğimiz gün TUSAŞ’a yönelik gerçekleştirilen terör saldırısına karşı açıklamalarda bulundu. Ertan, “Ülkemiz, yıllardır süren terörle mücadelesini kararlılıkla sürdürmektedir. Bölücü terör örgütünün bugüne kadar kaç bebeği babasız, kaç anneyi evlatsız bıraktığını çok iyi biliyoruz. Terörün ne dağda ne de Meclis’te yeri vardır. Terörün asıl yeri sarı torbadır! Bölücü terör örgütü mensubu Abdullah Öcalan’ı da hedef alarak, Apo denilen kişi ne Türk’tür ne Kürt! Şehit liderimizin dediği gibi: ‘Nesebi gayri sahih, it oğlu ittir.’ Biz korkmuyoruz ve terör belasını bu cennet vatandan temizleyene kadar mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.

TUSAŞ’a yapılan saldırı hakkında da konuşan Ertan, “Bu hain saldırı bizleri derinden yaralamıştır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu toprakları bölmek isteyen hainlere, yerli ve milli değerlerimize saldıranlara karşı dimdik ayakta duracağız. Türkiye’nin birlik ve beraberliği, hiçbir terör örgütü tarafından bozulamayacaktır!” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER