© Elazığ Günebakış Gazetesi

Başkan Doğan: ‘MTTB Elazığ’da Diriliş Ateşini Yakacak’

Başkan Doğan: ‘MTTB Elazığ’da Diriliş Ateşini Yakacak’

Geçtiğimiz günlerde Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Elazığ İl Başkanı olarak atanan Furkan Doğan öncülüğünde MTTB Elazığ İl Başkanlığı ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yoğun katılımla geçen toplantıda görev dağılımları da belli oldu.

MTTB Elazığ İl Başkanlığı, yeni başkanı ve yönetimiyle iddialı bir başlangıç yaptı. Gerçekleştirilen ilk toplantıya yoğun bir ilgi olduğu görülürken Başkan Furkan Doğan, İsrail ve ABD’nin Ortadoğu’da devreye soktuğu hain ve kirli planlara dikkat çekerek dirilişin önemine değindi. Oluşturulan yönetimde görev alan her ismin kendi alanında tecrübe ve liyakat sahibi olduğu görülürken Başkan Doğan, yeni yönetimle birlikte Elazığ’da önemli hizmet ve projelere imza atacaklarının altını çizdi.
 

BAŞKAN DOĞAN: “HIZLI BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK”

Başkan Doğan, görevi devralır almaz hemen çalışmalara başladıklarını vurgulayarak: “4 Eylül 2024 tarihinde MTTB Genel Başkanımız Sayın Tahsin Başarı’nın tensipleri Elazığ İl Başkanı olarak görevlendirildim. İl Başkanı olarak görevlendirildikten hemen sonra hızlı bir şekilde yönetim ve yürütme kurulumuzu oluşturduk. Bugün de yürütme kurulumuzla beraber ilk toplantımızı yaptık. Görev dağılımlarımızı da gerçekleştirdik. İlimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

“KATİL İSRAİL’İN YAPTIĞI ZULÜM DAHA GÜÇLÜ OLMAMIZIN GÖSTERGESİDİR”

Başkan Doğan İsrail ve ABD’nin Ortadoğu’daki hain planlarını devreye koyduklarını bu durumun Türkiye’nin daha güçlü olmasının ne kadar önemli olduğunu apaçık gösterdiğini belirterek: “Katil Israil'in Ortadoğu'da yapmış olduğu zulümler, katliamlar, biz gençliği hem üzmüş hem de öfkelendirmiştir. Bu minvalde bizim daha çok güçlü olmamız lazım. Bizim daha çok verimli olmamız lazım. Ülkemize, bayrağımıza, vatanımıza daha çok sıkı sıkı sarılmamız lazım.” dedi.

“ÇİÇEK YERİNE AFAD’A BAĞIŞ”

Başkan Doğan, konuşmasının sonunda görevi devralmalarından dolayı çiçek gönderecek olanlara da bir çağrıda bulunarak: “Henüz daha görevimizin başında olmamıza rağmen şimdiden desteklerini esirgemeyen İş insanlarımıza, bürokrasimize, siyasilerimize teşekkür ederim. Göreve ilk başlamada klasikleşen bir tebrik yöntemi var. Biz bunu istemiyoruz. Çiçek yerine AFAD’a bağış yapılırsa daha iyi olur” ifadelerini kullandı.

ERULAŞ: “YÖNETİM KURULUMUZ HAYIRLI OLSUN”

Milli Türk Talebe Birliği Elazığ İl Başkan Yardımcısı Tolga Erulaş ise konuşmasında: “Tam bağımsız Türkiye şiarıyla çıktığımız bu yolda amacımız gençlerimize ve öğrencilerimize bu yolu empoze edebilmek, yarınlara aydın ufku ve gözü açık gençler yetiştirerek geleceğimizi daha emin ellere bırakmaktır. Oluşturduğumuz yönetim kurulunun hayırlı olmasını dilerim” dedi.

MTTB Elazığ İl Kadın Kolları Başkanı Esra Turgut, MTTB Elazığ İl Başkan Yardımcıları Batuhan Aşkın Doğan ve Özgür Yeltekin, MTTB Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Recep Ozan Sönmez, Milli Türk Talebe Birliği Elazığ İl Başkanlığı adı altında Elazığ’da önemli hizmet ve projelere imza atacaklarını vurgulayarak yeni yönetimin hayırlara vesile olmasını dilediler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER