© Elazığ Günebakış Gazetesi

Başkan Alan, Bakan Işıkhan ve Hisarcıklıoğlu ile Görüştü

Başkan Alan, Bakan Işıkhan ve Hisarcıklıoğlu ile Görüştü

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, "Nitelikli İşgücü Yetiştirme Programı (NİYEP) ve Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolleri"ni imzaladı. Törene Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Redcolour Firma yetkilileri Oya Düşmez ve Emre Düşmez ile birlikte katıldı.

İmza töreninin ardından,İdris Alan’ın yaptığı açıklamada ‘’Elazığlı firma temsilcileriyle bir araya gelerek taleplerimizi TOBB Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na ilettik. Ulusal ve yerel ihtiyaçları dikkate alarak nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi ve özellikle kadınlar ile gençlerin çalışma hayatına katılımlarının artırılması amacıyla projeler geliştirmeye devam edeceğiz’’ dedi.

Bu  süreçte sağladıkları desteklerden dolayı Bakan Prof. Dr. Vedat Işıktan ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür eden Başkan Idris Alan, iş birliğinin yeni istihdam alanlarının oluşturulmasına önemli katkı sağlayacağına vurgu yaptı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER