© Elazığ Günebakış Gazetesi

AK Parti Teşkilatıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Teşkilatıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Teşkilatı, Sivrice’de bulunan İl Özel İdaresi Eğitim ve Dinlenme Kampında teşkilat üyeleri ile bir araya geldi.

AK Parti Teşkilatı, Sivrice İlçesi’nde Bulunan İl Özel İdaresi Eğitim ve Dinlenme Kampında bir araya geldi.

Gerçekleştirilen teşkilat buluşmaları programında partililere ilk olarak AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver seslendi.

 

AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Rahman Kızılkaya, Merkez İlçe Başkan Vekili Adem Şentürk ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı İbrahim Sencer Selmanoğlu da konuşmalarında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise, “Allah Rızası için söylüyorum” diyerek, teşkilatına seslendi.“Sizlerden bir şey rica ediyorum. Dedikodu mekanizmalarının önünü kapatın. Şahitli ve ispatlı olmayan şeyler için ne zihninizi yorun. Bunlar sizi de bizi de aşağı çeker” dedi.“Sizlerden bir şey rica ediyorum. Dedikodu mekanizmalarının önünü kapatın. Şahitli ve ispatlı olmayan şeyler için ne zihninizi yorun. Bunlar sizi de bizi de aşağı çeker” dedi.

Toplantıya katılan AK Parti Doğu Anadolu Bölgesi koordinatörü Volkan Mengi, yılmadan yorulmadan, teşkilatların çalışmaları gerektiğini kaydetti.

AK parti MKYK Üyesi ve Genel Merkez Siyasi Ve Hukuk İşler Başkan Yardımcısı Ömer Serdar, partilerinin tüm kesimi kucaklayarak, milli bir merkez inşa ettiğini söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER