© Elazığ Günebakış Gazetesi

AK Parti  Aday Adayı Erdal Yazıcı Resmi Başvurusunu Yaptı

AK Parti Mollakendi Belde Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Yazıcı resmi başvurusunu yaptı.

AK Parti Mollakendi Belde Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Yazıcı resmi başvurusunu yaptı. AK Parti SKM Başkanı Kemal Tan adaylık başvuru sürecinin yarın saat: 19’a kadar devam edeceğini söyledi.

Belediye başkanlığı adaylık başvuru sürecinin yarın sonlanacağını söyleyen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, il genel ve belediye meclis üyelikleri başvuru süresinin ise 3 Aralık’a kadar devam edeceğini söyledi.

 AK Parti Mollakendi Belde Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Yazıcı belediye başkanlığı yapacak bilgi ve tecrübeye sahip olduğunu söyledi. Yazıcı, “İlimizde meydana gelen depremlerden sonra ilimiz başta olmak üzere gecemi gündüzüme katarak beldemin hizmetinde oldum. Yaptığım üstün hizmetlerden dolayı ilimiz valisi tarafından şahsıma takdir belgesi verilerek şahsım onurlandırılmıştır.

17 yıl boyunca belediyede hizmet yaptığımdan belediye başkanlığı yapacak bilgi, beceri ve deneyime sahip olup, beldeyi belediyeciliği bildiğini iddia eden bir kişi olarak tarihi ve kültürel yapısıyla bir değer olan Mollakendi beldemize Belediye Başkanı olarak hizmet etmek istiyorum. Biz beldemizi yönetmeye değil hizmet etmeye talibiz” Dedi.

AK Parti  Aday Adayı Erdal Yazıcı Resmi Başvurusunu Yaptı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER