© Elazığ Günebakış Gazetesi

9. Mehmet Akif Ersoy Lisesi Mezunlar Buluşması Programı

9. Mehmet Akif Ersoy Lisesi Mezunlar Buluşması Programı

Geleneksel hale gelen Mehmet Akif Ersoy Lisesi Mezunları buluşma programının 9’uncusu bu yıl Harput’ta düzenlendi. Buluşma programına Mehmet Akif Ersoy Lisesi mezunları ve öğretmenleri katıldı.

Harput’ta özel bir işletmede bir araya gelen mezunlar ve öğretmenleri yemek yiyerek, okul yıllarındaki anılarını tazelediler.

Buluşma programında konuşan Eski Mehmet Akif Lisesi Müdürü Ali Koç, bu buluşmaların oldukça anlamlı olduğunu belirterek, Mehmet Akif Ersoy Lisesi’nin tarihi boyunca birçok önemli ismi yetiştirdiğini ifade ederken, “Bu buluşmaların eğitimimiz bakımından büyük anlam taşıdığına ben inanıyorum. Mehmet Akif Ersoy Lisesi deyip geçmemek lazım. Dediğim gibi hayatımda çalıştığım bütün okullardaki öğrencilerimden gördüğüm sevgi, saygı, vefakarlık başkadır. Ama Mehmet Akif’in bende ayrı yeri vardır. Mehmet Akif Ersoy Lisesi Elâzığ’da bugün hayata baktığımız zaman her seviyede çok üst seviyede insanlar yetiştirmiş bir kurumumuzdur” ifadelerini kullandı.

Araştırmacı-Yazar Ahmet Bulut, mezunlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederken, Elâzığ’ın güzide liselerinden olan 90’lı yıllara damgasını vurmuş Mehmet Akif Ersoy Lisesi mezunlarının 9. Buluşmasında beraberiz. Bu organizasyonu yapan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Duygu doluyuz bizi yıllar öncesine götürdüler. Onlarla birlikte olmak bize ayrı bir mutluluk veriyor. İnşallah bu durum önümüzdeki yıllarda biraz daha genişleyecektir. Zaman zaman böyle sıkıntılar oluyor ama dışarıdan gelen çocuklarda var. Önümüzdeki dönemde büyüyerek Akif ailesini bir arada görmek istiyoruz” dedi.

Emekli Öğretmen Dinayet Şirinocak, Mehmet Akif Ersoy Lisesi’nde oldukça güzel yıllar geçirdiğini ve buluşma programında sevdiklerini görmekten mutluluk duyduğunu kaydederken, “Biz Mehmet Akif’in ailesiyiz. Mehmet Akif Ersoy Lisesi benim için aileydi. Orada kardeşlerim vardı. Orada çocuklarım vardı. Ve Mehmet Akif bizim için bir sonsuzluk olarak sonuna kadar devam edecek. İyi ki Mehmet Akif’te öğretmen olmuşum. İyi ki burada birçok insan ve öğrenci tanımışım. Ne mutlu bana ki böyle güllerle böyle yapraklarla sonsuza kadar sizinle birlikte yürek yüreğe yaşayacağım” şeklinde konuştu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER